Technical Lead Software Development - Talenting Software

Technical Lead Software Development - Talenting Software

OPORTUNITĂȚI

Technical Lead Software Development

Ești un software developer expert cu abilități excelente de comunicare? Îți place să-ți antrenezi colegii și clienții pentru a trece la următorul nivel, ajutându-i să facă cele mai bune alegeri în ceea ce privește provocările tehnice? Te căutăm!
La Talenting Software, construim software pentru și cu clienții noștri. Echipele noastre lucrează direct cu clienții ca o extensie a propriilor echipe de dezvoltare. În calitate de dezvoltator senior, veți face totul pentru a vă asigura că livrăm software de cea mai bună calitate și că susțineți clientul în provocările tehnice și arhitecturale!

Despre rol

În calitate de lider tehnic în dezvoltarea de software, vei lucra în cadrul unei echipe de dezvoltare software pentru unul dintre clienții noștri. Ești responsabil pentru îndrumarea echipei și pentru a ajuta fiecare membru al echipei să crească la următorul nivel în ceea ce privește abilitățile lor tehnologice și de programare. Participați activ la echipă în calitate de dezvoltator și ajutați echipa să împartă cerințele funcționale și nefuncționale în sarcini potrivite și vă asigurați că sunt făcute alegerile tehnice corecte. Rămâneți la curent cu cele mai noi tehnologii și vă folosiți cunoștințele pentru a inspira alți membri ai echipei și pentru a găsi modalități de a utiliza noile tehnologii în avantajul clientului nostru.

Ai abilitățile necesare?

 • – Ai o diplomă universitară: de licență sau disertație  în informatică, inginerie electrică sau în domenii conexe.- Ești o persoană cu abilități foarte bune de comunicare.

  – Ai o gândire analitică și poți rezolva cerințele.

  – Ai minim 3 ani de experiență ca software developer.

  – Ai o experiență puternică în dezvoltarea backend și/sau în dezvoltarea front-end, de preferință C# pe .net framework, JavaScript, TypeScript și Angular sau React.

  – Ai cunoștințe solide despre platformele Cloud, cum ar fi Azure sau AWS.

  – Ești fluent în limba engleză (scris și vorbit).

  – Ești pasionat de noile tehnologii și proiecte și vă împărtășiți pasiunea cu colegii.

Ce îți oferim?

 • La Talenting Software, poți găsi un grup creativ și prietenos de profesioniști care vă vor ajuta să vă dezvoltați abilitățile IT într-un mediu competitiv și prietenos. Pe langa asta oferim:- Colaborare cu clienți internaționali

  – Un pachet salarial competitiv

  – Tichete de masă și de vacanță, bonusuri de Paște și Crăciun

  – 25 de zile libere pe an

  – Activități de team building

  – Asigurare de viață

  – Abonament la servicii medicale profesionale

  – Abonament la activități sportive

  – Bonus de sfârșit de an

  – Decontare transport

  – Decontare cheltuielilor pentru munca de la domiciliu

  – Investim în dezvoltarea ta

  – Posibilitatea de a lucra de acasă

Hai să vorbim!

Recrutăm din toată ţara, lucrăm şi în regim home office, având disponibile momentan trei posturi.

Trimite-ne CV-ul tău pe info@talentingsoftware.ro, contactează-ne telefonic (0368) 63 00 59 ori folosind formularul de mai jos și află mai multe informații. De asemenea, oricând dorești, putem să stabilim o discuție pe Teams sau la sediu nostru din Ionescu Crum, nr.1, clădirea Business Park, Brașov.

  [mfile upload-file-908 max-file:2]